Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Συνδύασε σωστά ρούχα και παπούτσια


Έχεις χιλιάδες ζευγάρια παπούτσια(αυτή η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ τα φταίει όλα!), αλλά κάθε φορά προβληματίζεσαι για το πώς θα τα συνδυάσεις και ποιό στυλ είναι ιδανικό για το αγαπημένο καινούριο σου ζευγάρι. Εκτός αυτού, σημαντικό ρόλο παίζει και το ύψος ή οι αναλογίες σου ώστε να δείχνει το συνολικό outfit, ιδανικό πάνω σου. Μάθε λοιπόν πώς να σετάρεις όλα τα είδη παπουτσιών και κλέψε όλα τα βλέμματα!

Μακριές φούστες: οι φούστες μέχρι το γόνατο σου επιτρέπουν πολλές επιλογές στα υποδήματα. Μπορείς να βάλεις σανδάλια φλατ, σαγιονάρες(περίμενε μόνο να καλοκαιριάσει λίγο!), καθημερινές μπαλαρίνες, μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο αλλά και μπότες μέχρι το γόνατο. ΠΡΟΣΟΧΗ: οι μάξι φούστες ενδείκνυνται μόνο για φλατ παπούτσια αλλά και ψηλά κορίτσια.

Κλασικές φούστες γραφείου: από τη στιγμή που λανσάρεις ένα πιο σοβαρό λουκ, επίλεξε φλατ κλασικές γόβες αλλά και τις κλασικές ψηλοτάκουνες για έξτρα πόντους αλλά και έξτρα θηλυκότητα! Οι γόβες προσφέρουν απεριόριστη ποικιλία στο ύψος, στο χρώμα αλλά και στο σχήμα της μύτης(στρογγυλή ή μυτερή).

Casual φούστες: τα περισσότερα κορίτσια διαθέτουν άνετες αέρινες φούστες που φοριούνται το καλοκαίρι κατά βάση. Εκτός από σαγιονάρες, συνδυάζονται και με πλατφόρμες, που ήταν in fashion τα προηγούμενα καλοκαίρια αλλά και με αθλητικά γοβάκια.

Μίνι φούστα: γνωρίζεις ήδη ότι μπορείς να βάλεις κοντή φούστα αν είσαι ψηλόλιγνη. Από εκεί και πέρα, συνδύασέ την με μπότες(κατά προτίμηση φλατ αν είσαι ψηλή). Τους καλοκαιρινούς μήνες ενδείκνυται το σανδάλι(που θα φορεθεί πολύ φέτος) αλλά και οι casual μπαλαρίνες.

Τζιν παντελόνι: το αγαπημένο σου ρούχο γίνεται κομμάτι πασπαρτού ανάλογα με την περίσταση αλλά και τη διάθεση. Αν πας για clubbing, προτίμησε ψηλές γόβες με ένα σέξι τοπ ή φλατ γοβάκια αν πας βόλτα το σκύλο. Το ίδιο ισχύει και για τα παντελόνια κάπρι.

Μάξι φόρεμα: αν είσαι ψηλή, καλύτερα να βάλεις φλατ παπούτσι γιατί αναδεικνύεις ούτως ή άλλως το φόρεμα(εκτός αν θες να μοιάζεις με στύλο της ΔΕΗ) ενώ αν είσαι πιο μικροκαμωμένη, βάλε πλατφόρμες που βγαίνουν σε διαφορετικά τακούνια και διάλεξε αυτό που σε βολεύει.


www.womenonly.gr

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Τέλεια τα tips! Βρήκα έναν διαγωνισμό που απευθύνεται στις ξανθιές και μπορούν να κερδίσουν γόβες Manolo Blahnik μπας και τις συνδυάζουν με τα φορέματα! Τέλειο? Εδώ για όποια ενδιαφέρεται: http://bit.ly/noteManolos

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | new york lasik surgery | cpa website design