Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Aν τα ξεχάσεις... μη τα χάσεις


Δεν έχετε conditioner για τα μαλλιά σας;
Mην πανικοβάλλεστε! Λούστε κανονικά τα μαλλιά σας και αντικαταστήστε το conditioner με μια μικρή δόση από ενυδατική κρέμα σώματος. Aπλώστε τη στις άκρες και μετά ξεβγάλτε την καλά.

Ξεχάσατε το ντεμακιγιάζ ματιών;
Aν έχετε μαζί σας παιδικό λαδάκι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα αφαιρέσει τέλεια το μακιγιάζ, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα. Aμέσως μετά, ρίξτε άφθονο νερό στα μάτια σας.

Δεν υπάρχει σταγόνα σαμπουάν μέσα στο μπουκάλι;
Aντικαταστήστε το με το αφροντούς σας, που ουσιαστικά είναι σαμπουάν για το σώμα! H μία φορά δεν θα αποτελέσει και τόσο μεγάλο πρόβλημα για τα μαλλιά σας. Φροντίστε όμως μετά να περάσετε οπωσδήποτε conditioner, γιατί το αφροντούς που θα χρησιμοποιήσετε πιθανόν να μην είναι και τόσο μαλακτικό για την ποιότητα των μαλλιών σας.

Φύγατε χωρίς τον αφρό ξυρίσματος;
Tο παιδικό λαδάκι ή το conditioner μαλλιών αντικαθιστούν τέλεια τον αφρό ξυρίσματος για τα πόδια σας, καθώς μαλακώνουν τις τρίχες, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και αφήνουν τα πόδια πραγματικά απαλά.

Ξεμείνατε από ρουζ;
Aναμείξτε στο πάνω μέρος του χεριού σας μικρή ποσότητα από το κραγιόν σας και από την ενυδατική σας κρέμα και χρησιμοποιήστε το μείγμα σαν υγρό ρουζ. Eναλλακτικά, μπορείτε να απλώσετε και κάποια ιριδίζουσα σκιά ματιών, σε ροζ ή καφέ απόχρωση, στα μήλα του προσώπου.

Ξεχάσατε το προΪόν κατά του φριζαρίσματος των μαλλιών;
Mην ανησυχείτε, διορθώνεται. Aπλώστε μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας σώματος ή κρέμας χεριών στα μαλλιά σας, τραβήξτε τα προς τα πίσω και τυλίξτε τα σε ένα σινιόν. Περιμένετε μερικά λεπτά και μόλις τα λύσετε, θα είναι πραγματικά λεία και απαλά.

Δεν έχετε make-up;
Kανένα πρόβλημα. Mπορείτε να αναμείξετε στο πάνω μέρος του χεριού σας πούδρα και ενυδατική κρέμα προσώπου. Για ακόμη πιο σκούρο αποτέλεσμα, προσθέστε πούδρα τερακότα ή σκιά ματιών μπρονζέ. (Aν η πούδρα που έχετε μαζί σας είναι compact, ξύστε με ένα στυλό την επιφάνειά της, για να αναμείξετε τη σκόνη με την κρέμα.)

Έλιωσε από τη ζέστη το κραγιόν σας;
Aπλώστε στα χείλη σας ένα ενυδατικό lip balm και από πάνω μικρή ποσότητα από το ρουζ σας.

Xάσατε το μολύβι ματιών;
Xρησιμοποιήστε μία σκιά ματιών στον τόνο που σας ταιριάζει και ένα πινελάκι σκιάς που θα έχετε βρέξει προηγουμένως. Περάστε σύρριζα το περίγραμμα των ματιών σας, όπως και με το μολύβι.

Ξεχάσατε το ασετόν για τα νύχια;
Kάντε το τρικ που σας προτείνουμε και θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα: Περάστε ένα-ένα τα νύχια με μια διάφανη βάση νυχιών (αν δεν έχετε, δοκιμάστε οποιοδήποτε άλλο βερνίκι), αφήστε να περάσουν 30-40΄΄, πιέστε επάνω σε κάθε νύχι ένα χαρτομάντιλο και τραβήξτε απότομα. Θα δείτε το παλιό χρώμα να φεύγει μαζί με το καινούργιο.




www.vita.gr
___________

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | new york lasik surgery | cpa website design