Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Προσοχή με το piercing στη γλώσσα.


Τον κώδωνα του κινδύνου για τα σκουλαρίκια στη γλώσσα κρούουν οι ειδικοί, που ανακάλυψαν ότι το piercing μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο. Και αυτό επειδή το τρύπημα της γλώσσας μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση αποστημάτων στον εγκέφαλο, τα οποία ενδέχεται να επιφέρουν το μοιραίο. "Arcihives of Neurology" αναφέρεται η περίπτωση ενός 22χρονου άνδρα που πέθανε μετά την εμφάνιση πολλαπλών αποστημάτων στον εγκέφαλο, λίγες εβδομάδες μετά την τοποθέτηση σκουλαρικιού στη γλώσσα του.

Οι Ισραηλινοί γιατροί που περιέθαλψαν τον άτυχο άνδρα προειδοποιούν ότι η μόλυνση από το σκουλαρίκι μπορεί να εξαπλωθεί στο αίμα και να φτάσεις στον εγκέφαλο. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι έτσι και αλλιώς θα πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά πριν προχωρήσουμε σε μια τέτοια απόφαση, αφού αν και δεν οδηγεί συχνά στο θάνατο, το σκουλαρίκι στη γλώσσα προκαλεί τραυματισμούς στα δόντια και στοματικές μολύνσεις, ενώ - λιγότερο συχνά - καρδιολογικά προβλήματα.

Υπάρχουν πολλές πιθανές επιπλοκές, που μπορεί να είναι από πόνο μέχρι οίδημα ή σπασμένα δόντια. Όσοι έχουν σκουλαρίκι στη στοματική κοιλότητα μπορεί επίσης να εμφανίσουν υποχώρηση των ούλων ή αιμορραγίες προσθέτει ο καθηγητής Ντέιμαν Γόλμσέι, επιστημονικός σύμβουλος του Βρετανικού Οδοντιατρικού Συλλόγου, συστήνοντας την αποφυγή των σκουλαρικιών στο στόμα. πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

a

Ανώνυμος είπε...

kai amma kanoume apo idiko kai oxi monoi mas pl einai sigouro oti kati 9a pa9oume ?

Ανώνυμος είπε...

na pate st kolo tis manas sas

Ανώνυμος είπε...

rr pws milas etsi ??? pou nomi2eis oti vriskese?

Ανώνυμος είπε...

ahahhahahaahahahahhaahahahah :P egw pantws skeftomai na kanw :)

Ανώνυμος είπε...

ποσο τα 100% εμφανιζονται προβληματα !!!

Ανώνυμος είπε...

egw pados exw edw k kairo k dn exw pa8ei tpt k m aresei pl :p

Ανώνυμος είπε...

egw exw tripa stin glwssa xronia k den exw pathi tpt apo ola afta..!!! tpt omws...!

Ανώνυμος είπε...

και εγω εχω τρυπα στη γλωσσα και το μονο επωδυνο ηταν το πρηξιμο που κρατησε 3 μερες αρκει να το φροντιζεις!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | new york lasik surgery | cpa website design