Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Κάντε μόνες σας σέξυ αφέλειες!


Το καλοκαίρι είναι η περίοδος του φλερτ, και των αισθήσεων. Πολλοί άνθρωποι άντρες και γυναίκες δέχονται νέες προκλήσεις για φλερτ. Εσείς είστε έτοιμες να δεχτείτε την δική σας πρόκληση;

Με σέξυ αφέλειες που θα κάνετε μόνες σας, χωρίς να τρέχετε σε κομμωτήρια, είστε πανέτοιμες. Είναι το πιο σέξυ χτένισμα, και αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα θα αποκτήσετε το πιο θηλυκό λουκ.

Θα χρειαστείτε: ένα κοφτερο ψαλίδι, χτένα με λεπτά δόντια, τζελ μαλλιών και καθρέφτη.

Λούστε τα μαλλιά σας και στεγνώστε τα καλά. Αν προσπαθήσετε να τις κόψετε ενώ έχετε βρεγμένα μαλλιά πιθανότατα να μην πετύχετε το μήκος που θέλετε.

Χτενίστε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω, ξεκινήστε από το σημείο των μαλλιών πάνω από τους κροτάφους, και κάντε μια χωρίστρα από κάθε πλευρά με κατεύθυνση προς το κέντρο του κεφαλιού. Έτσι θα δημιουργήσετε μια τούφα σε σχήμα ισοσκελούς τριγώνου με κέντρο την μύτη σας.

Φέρτε μπροστά την τούφα που φτιάξατε και πιάστε όλα τα υπόλοιπα με ένα λαστιχάκι.

Για να πετύχετε απόλυτα ομοιόμορφη φράντζα θα πρέπει να κρατάτε το ψαλίδι εντελώς παράλληλα με το πάτωμα.

Αν θέλετε να τις κάνετε μύτες, και αφού έχετε φέρει τις αφέλειές σας στο επιθυμητό μήκος, τότε μπορείτε να τις αραιώσετε λίγο κόβωντας ελάχιστες λεπτές τουφίτσες από πιο ψηλά με ένα μικρό ψαλίδι.

Φροντίστε η φράνζα να είναι πάντα ίσια, και για να την σταθεροποιήσετε βάλτε λίγο τζελ. Κοιτάξτε το αποτέλεσμά σας στον καθρέπτη και βγείτε για τις νέες προκλήσεις.


Πηγή : zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | new york lasik surgery | cpa website design