Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Επανορθώστε


Έχετε ταλαιπωρήσει τα µαλλιά σας; Ήρθε η στιγµή να τα βοηθήσετε.

Βήμα-βήμα
• Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε αγωγή περιποίησης, επισκεφτείτε τον κοµµωτή σας για να αφαιρέσετε τις κατεστραµµένες άκρες ώστε το υγιές κοµµάτι της τρίχας να δεχτεί την επανορθωτική θεραπεία.
• Επιλέξτε ένα σαµπουάν µε ενισχυµένη ενυδατική σύνθεση. Αν έχετε βαµµένα µαλλιά, προτιµήστε κάποιο µε θρεπτικά συστατικά που «θωρακίζουν» το χρώµα.
• Επιλέξτε το κατάλληλο conditioner και µην παραλείπετε τη χρήση του στις άκρες των µαλλιών σε κάθε λούσιµο.
• Μην ξεχνάτε ότι το conditioner δεν υποκαθιστά τη µάσκα, ούτε η µάσκα το conditioner. Το conditioner συµβάλλει στη συντήρηση της τρίχας και συνιστάται για συχνή χρήση, ενώ η µάσκα έχει πιο πλούσια σύνθεση και τα συστατικά της διεισδύουν στην τρίχα, γι’ αυτό και η χρήση της περιορίζεται σε µία φορά την εβδοµάδα.

Τι συμβαίνει με το styling;

Οι φόβοι για τη χρήση προϊόντων styling κατά τη διάρκεια της προσπάθειας για επανόρθωση των µαλλιών µας ανήκει στο παρελθόν. Πλέον στην αγορά υπάρχει µεγάλη γκάµα προϊόντων τα οποία όχι µόνο δεν καταστρέφουν την τρίχα αλλά, αντίθετα, την προστατεύουν και την θρέφουν. Απαλές συνθέσεις, εµπλουτισµένες µε πανθενόλη, βιταµίνη B3 και επανορθωτικά πολυµερή έλαια σιλικόνης «αγκαλιάζουν» την τρίχα προσφέροντας κράτηµα, φορµάρισµα αλλά και προστασία.

Τα «μαγικά» συστατικά
Πέρα από το συνδυασµό επαναστατικών συστατικών επανόρθωσης και ενυδάτωσης που µας προσφέρει η τεχνολογία για υγιή και µεταξένια µαλλιά, προτιµήστε προϊόντα πλούσια σε φυτικά εκχυλίσµατα όπως:
σιτάρι, βρώµη, ελιά, ιτιά, καρύδα, αβοκάντο, καλέντουλα, αλόη, χαµοµήλι.

Tip: Προτιµήστε βούρτσες µε φυσικές τρίχες, οι οποίες είναι συµβατές µε την κερατίνη των µαλλιών και απορροφούν την ακαθαρσία. Μην ξεχνάτε να τις καθαρίζετε τακτικά µε σαµπουάν.

Της Μαρίας ∆εληγιαννάκη

www.myworld.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | new york lasik surgery | cpa website design