Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Οι σχεδιαστές προτείνουν ζεστά και πρακτικά παπούτσια


Οι τάσεις για Φθινόπωρο και χειμώνα 2009 - 2010
Οι τάσεις της μόδας στα παπούτσια για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2009-2010 διαφέρουν κατά πολύ από τις προηγούμενες χρονιές, έχοντας πολύ πιο ξεκάθαρες φόρμες και συγκεκριμένα χρώματα και πάνω απ’ όλα τα φετινά παπούτσια φαίνεται να είναι πολύ περισσότερο πρακτικά σε σχέση με τις περσινές φθινοπωρινές προτάσεις για το 2008/2009.

Φέτος, δεν βλέπουμε πλέον παράξενες μορφές, ετερόκλητα χρώματα και τεράστια στοιχεία. Οι σχεδιαστές, προφανώς επηρεασμένοι κι από την οικονομική κρίση επιλέγουν την ποιότητα, την απλότητα και το στιλ.Φυσικά μερικοί σχεδιαστές παρουσίασαν εξεζητημένες γραμμές στα παπούτσια των συλλογών τους, αλλά σε εποχές ισχνών αγελάδων όπως αυτή που ζούμε, τέτοιες προτάσεις μάλλον φαίνονται εξεζητημένες.Τα παπούτσια που το στιλ τους ταιριάζει με πολλά ντυσίματα και φυσικά μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, είναι το “top trendy” παπούτσι για φέτος.

Οι φετινές συλλογές, έχουν επιπλέον να προτείνουν κάποιες νέες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως παπούτσια διακοσμημένα με φούντες, με πέτρες και με λουλούδια, από υλικά διαφορετικής σύνθεσης.

Τα χρώματα

Η χρωματική παλέτα για τις κρύες μέρες που έρχονται, είναι εξαιρετικά σκούρα.Χρώματα που είναι κοντινά με το μαύρο, φυσικά το μαύρο και χρώματα όπως το dark blue, το ανθρακί, το σκούρο πράσινο ή το πετρόλ, το σκούρο μοβ και το βαθύ σκούρο κόκκινο, είναι οι επικρατέστερες προτεινόμενες αποχρώσεις.Οι ουδέτερες αποχρώσεις σε τόνους του δέρματος, είναι τα μόνα χρώματα που φωτίζουν αυτήν την σκοτεινή χρωματική παλέτα σε αποχρώσεις του μπεζ, του γκρι και του σκούρου γκρι-καφέ (taupe).

Οι αποχρώσεις του σκούρου κόκκινου και του χρώματος των μούρων προσπαθούν κι αυτές να διασκεδάσουν την μουντή μας διάθεση. Οι τόνοι του καφέ και ιδιαίτερα αυτοί του κονιάκ, φαίνεται να είναι η κυρίαρχη νέα τάση στην χειμερινή μόδα των παπουτσιών.Οι φόρμες τους κυμαίνονται από στρογγυλεμένες ωοειδείς μορφές έως ελαφρά τετραγωνισμένες με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Τα τακούνια

Οι βασικές παραλλαγές των προτάσεων για τα τακούνια, πλαισιώνουν το 15ποντο στιλέτο, που άλλοτε είναι τετράγωνο και άλλοτε τραπεζοειδές, σε διάφορα ύψη,αλλά όσο ψηλότερο τόσο καλύτερο.
Over-The-Knee boots

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι κρύες εποχές και το πόδι πρέπει να είναι ζεστό και στεγνό. Η κύρια τάση στα παπούτσια για το φθινόπωρο 2009 και τον χειμώνα του 2010, όπως ήδη έχουμε πει στο θέμα “Fashion Trends 2009 – 2010” είναι οι μπότες που φτάνουν λίγο πάνω από το γόνατο.

Τα μαλακά υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένες αυτές οι μπότες, όπως το μαλακό δέρμα, το σουέτ και οι δαντέλες, τους δίνουν την δυνατότητα να φοριούνται πάνω από το γόνατο. Θα τις βρείτε κυρίως σε μαύρο, καφέ, γκρι και βαθύ κόκκινο χρώμα.Οι σχεδιαστές προτείνουν να φορεθούν με κοντά φορέματα ή μίνι φούστες και φυσικά με buggy κοντά παντελόνια μέχρι το γόνατο ή με εφαρμοστά τζιν παντελόνια.
Η πιο trendy βέβαια πρόταση, είναι να φορεθούν με καλτσόν ή χοντρές μακριές κάλτσες, ενίοτε σκισμένες, ακολουθώντας το “grunge style” που είναι η κυρίαρχηφετινή τάση .Οι μπότες αυτές φέτος, θα φορεθούν όλες τις ώρες, είτε πρόκειται για το γραφείο, είτε πρόκειται για τις βραδινές σας εξόδους, οπότε θα πρέπει ναπρογραμματίσετε την αγορά τους.

Ankle boots

Μια άλλη ενδιαφέρουσα τάση που προτείνεται για φέτος, είναι τα χαμηλά μποτάκια που καλύπτουν τον αστράγαλο με ψηλές πλατφόρμες. Συνήθως πλαισιώνουν το“military style”, που είναι μια άλλη κυρίαρχη τάση στο φετινό ντύσιμο.

Προτείνονται συνήθως σε μαύρο και καφέ δέρμα, ενώ συνήθως η πλατφόρμα είναι σε κάποιοέντονο χρώμα. Τα μποτάκια αυτά σίγουρα θα είναι μια λύση στην γκαρνταρόμπα σας, που θα εξασφαλίζει ιδιαίτερο στιλ και φυσικά άνεση.


www.fe-mail.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | new york lasik surgery | cpa website design