Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Διορθωτικό Make-up σε stick


Η Vichy παρουσιάζει το Διορθωτικό Make-up σε stick «επαγγελματικής κάλυψης».

Dermablend Ultra corrective foundation cream stick: Διορθωτικό make-up σε stick για «επαγγελματική κάλυψη».

Γνώση και κατανόηση της επιδερμίδας

Οι ατέλειες της επιδερμίδας είναι ένα πρόβλημα που αφορά σχεδόν όλες τις γυναίκες. 95% των γυναικών στον κόσμο αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Πέρα από την ομορφιά, μια ατέλεια μπορεί να δημιουργήσει πραγματικές ψυχολογικές επιπτώσεις. Ατέλειες που φαίνονται ασήμαντες γίνονται στην ουσία αληθινά περίπλοκες. Οι μαύροι κύκλοι αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα. Αυτό το συνηθισμένο, πολύ κοινό πρόβλημα κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται άσχημα, καθώς τις κάνει να δείχνουν κουρασμένες ή θλιμμένες. Άλλες, πιο σοβαρές ατέλειες επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των γυναικών.

Τα Εργαστήρια Vichy απέδειξαν με σχετική μελέτη ότι οι μέτριες έως σοβαρές ατέλειες – ακμή, υπέρχρωση, λεύκη κλπ – αποτελούν καθημερινό πρόβλημα για τις γυναίκες. Απώλεια αυτοπεποίθησης, φόβος για το τι θα πουν οι τρίτοι: οι γυναίκες αυτές αισθάνονται κυριολεκτικά «άσχημα για την επιδερμίδα τους».

Η Vichy με τη σειρά Dermablend εργάζεται τα τελευταία χρόνια με στόχο να προσφέρει σε αυτές τις γυναίκες μια λύση που να μεταμορφώνει καθημερινά την επιδερμίδα τους. Για να αποκτήσουν ξανά μια εξωτερική εικόνα, εξίσου όμορφη με την εσωτερική τους εικόνα.

Καινοτομία
Η αποστολή της σειράς Διορθωτικής Κοσμητολογίας Dermablend είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των γυναικών που παρουσιάζουν μέτριες έως σοβαρές αλλά και πολύ σοβαρές ατέλειες.

Το 2009, η Dermablend υλοποιεί την αποστολή με ένα απλό και εύχρηστο διορθωτικό προϊόν. Για να συνδυάζει την υψηλή αποτελεσματικότητα διόρθωσης με την ευκολία χρήσης, η Vichy παρουσιάζει το διορθωτικό make-up σε stick για «επαγγελματική κάλυψη». Όλες οι ατέλειες της επιδερμίδας, ακόμα και οι πιο έντονες, εξαφανίζονται. Μέγιστη κάλυψη έως 14ωρες. Χωρίς να δημιουργεί την «εντύπωση μάσκας». Επαγγελματική υψηλή κάλυψη. Εύκολη. Γρήγορη. Φυσική.

Αποτελεσματικότητα
Η αποτελεσματικότητα του Dermablend Διορθωτικού Make-up σε Stick είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη, για υψηλή επαγγελματική κάλυψη σε όλες τις συνθήκες.
• Διπλάσια κάλυψη σε σχέση με ένα κλασικό φον-ντε-τεν*
• Απαράμιλλη διάρκεια 14 ωρών
• Σε συνδυασμό με την πούδρα σταθεροποίησης Dermablend, είναι ανθεκτικό στο νερό, στον ιδρώτα και την τριβή. Αποτελεσματικότητα αποδεδειγμένη σε ακραίες συνθήκες: σάουνα, πισίνα**.

Επίσης, η αποτελεσματικότητα του Dermablend Διορθωτικού Make up σε Stick έχει αποδειχθεί ότι επιδρά στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας ζωής. Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από 4 δερματολόγους σε 63 γυναίκες αποδεικνύει την ικανότητα του Dermablend Διορθωτικού Make up σε Stick να βελτιώνει την ποιότητα ζωής των γυναικών άμεσα και για μεγάλο διάστημα.

• Μετά από μόλις 2 εβδομάδες, σκέφτονται λιγότερο τις ατέλειες τους, έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισθάνονται πιο άνετα μπροστά σε τρίτους.
• Σε 3 μήνες, οι βελτιώσεις αυτές παραμένουν σταθερές.

Μοναδική υφή
To Dermablend Διορθωτικό Make up σε Stick προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα και αίσθηση άνεσης χωρίς συμβιβασμούς. Σε συσκευασία για εύκολη δοσολογία και εφαρμογή. Χάρη στο εύχρηστο κρεμώδες stick, οι γυναίκες μπορούν να δημιουργούν απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Η κάλυψη είναι αόρατη. Η όψη της επιδερμίδας είναι ομοιογενής και λεία.

Η πλούσια και ενυδατική υφή προσφέρει 14ωρη άνεση:
• Χωρίς να δημιουργεί την «εντύπωση μάσκας»
• Χωρίς να αφήνει ίχνη
• Απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα

Όλες οι ατέλειες της επιδερμίδας εξαφανίζονται, ακόμα και οι πιο έντονες. Για μεγάλο διάστημα.

Ανεκτικότητα αποδεδειγμένη κάτω από δερματολογικό έλεγχο: SPF 30, υποαλλεργικό, δε δημιουργεί μαύρα στίγματα, χωρίς άρωμα, δοκιμασμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες, εμπλουτισμένο με αλλαντοϊνη- καταπραϋντικό παράγοντα.

Σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη και για απευθείας επαφή με την επιδερμίδα.

*Δοκιμή σύγκρισης με το Bioskin ενός κλασικού φον-ντε-τεν και του Dermablend.
**Δοκιμή σε 24 εθελόντριες, σε συνδυασμό με την Πούδρα Σταθεροποίησης Dermablend. πηγή

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένα καταπληκτικό προϊόν πού έχει βγάλει η Vichy προσωπικά έχω πρόβλημα με κάποιες ατέλειες στο πρόσωπο μου πραγματικά όταν βάζω το dermablend δεν φαίνεται το παραμικρό

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | new york lasik surgery | cpa website design