Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Φριζάρισμα και λύσεις.


Τα μαλλιά μου φριζάρουν πολύ με την υγρασία. Πώς θα εμποδίσω αυτό το ενοχλητικό φαινόμενο;

Το φριζάρισμα χαρακτηρίζει τα σπαστά και κατσαρά μαλλιά και γίνεται πιο εμφανές όταν τα έχετε προηγουμένως ισιώσει με brushing. Συνεπώς ένας έξυπνος και απλός τρόπος για να το περιορίσετε είναι απλά να μην κάνετε πιστολάκι και να τα αφήνετε φυσικά, φορμάροντάς τα με λίγη μους ή κερί.

Για να εξαλείψετε το πρόβλημα, απλώστε στα μαλλιά ένα anti-frizz λάδι (μετά το λούσιμο και το στράγγισμα με την πετσέτα), το οποίο δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ γύρω από την τρίχα, με αποτέλεσμα να μην ανοίγουν τα λέπια της και να διατηρείται λείο το κεράτινο περίβλημά της.

Αν δεν έχετε τέτοιο προϊόν στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σταγόνες σιλικόνης τις οποίες θα απλώσετε πρώτα στα δάχτυλά σας.

Μην κάνετε μονάχα υπερβολές στην ποσότητα, γιατί τα μαλλιά θα βαρύνουν και θα μοιάζουν άλουστα.

Απαντά η Άννα Δαχτυλίδη, hair stylist.
Επιμέλεια: Αλεξία Σβώλου
www.myworld.gr

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Πρόσφατα δοκίμασα το Elvive Renutrition μιας κι έχω συχνό πρόβλημα με το φριζάρισμα και παρόλο που δεν χρησιμοποιώ πιστολάκι τα μαλλιά μου έχουν γίνει πλέον πιο απαλά! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! http://www.lorealparis.gr/peripoiisi-mallion/sampoyan-et-peripoiisi-mallion-gia-gynaikes/elvive-renutrition/eliksirio-nyhtas.aspx

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | new york lasik surgery | cpa website design